Onze Medewerkers

Ontmoet onze medewerkers die zich iedere dag inspannen om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Icon

ONZE MEDEWERKERS

Bekijk hier onze medewerkers en wat zij voor u kunnen betekenen.

BRAM DE LANGE
BRAM DE LANGEMSc Manueel therapeut
Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (ook avond). Bram is allround fysiotherapeut en manueeltherapeut met veel ervaring in fitness en krachttraining. Hij is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Nijmegen (HAN), tot master manueeltherapeut in Amersfoort (SOMT) en in triggerpoint dry needling in Groningen (Myofasciale Pijn). Aangesloten bij RugNetwerk Zuid-Oost Nederland en SchouderNetwerk Zuid-Oost Nederland.
BIG: 09065713504
CINDY WALRAVENS
CINDY WALRAVENSOedeemfysiotherapeut
Werkzaam op maandag(avond), dinsdag ,woensdag en donderdag. Cindy is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met lymfoedeem. Daarnaast revalideert ze mensen die een oncologische behandeling hebben ondergaan, geeft ze functionele looptraining en heeft ze ervaring met behandelen van mensen met een verstandelijke beperking (ook fitness). Ze is opgeleid tot bewegingswetenschapper in Amsterdam (VU), tot algemeen fysiotherapeut in Utrecht (HvU), tot oedeemfysiotherapeut op Papendal (NPi) en in medical taping. Aangesloten bij OncoNet en Oncologie Netwerk Zuid Gelderland.
BIG: 59049067904
IRMA PELGRIM
IRMA PELGRIMGeriatriefysiotherapeut
Na 43 jaar fysiotherapeut te zijn geweest heeft Irma ervoor gekozen om te gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

Zij heeft zich toegelegd op behandeling van de ouder wordende mens, revalidatie na een beroerte, begeleiding bij Multiple Sclerose, looptraining bij mensen met etalagebenen, medical taping en ze geeft fitness voor ouderen (gerofitness). Ze is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Nijmegen en tot geriatriefysiotherapeut in Breda (AVANS). Aangesloten bij Geriatrie Fysiotherapie Regio Nijmegen, CVA Netwerk Nijmegen, MS ZORG Nederland en ClaudicatioNet (Chronisch ZorgNet).
BIG: 59034682904

PETER MIJTS
PETER MIJTSGeriatriefysiotherapeut
Werkzaam op: dinsdag, woensdag en donderdag. Peter heeft zich toegelegd op de behandeling van ouderen, Parkinsonpatiënten, mensen met COPD, revalidatie na COVID-19 en gerofitness. Hij heeft een verpleegkundige achtergrond en is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Nijmegen (HAN) en tot geriatriefysiotherapeut in Breda (AVANS). Aangesloten bij Geriatrie Fysiotherapie Regio Nijmegen, ParkinsonNet, COPD Netwerk Fysio-Nijmegen en Chronisch ZorgNet.
BIG: 99013151504
PATTY JOLDERSMA
PATTY JOLDERSMAHand- en Sportfysiotherapeut
Werkzaam op: maandag, donderdag en vrijdag. Patty is gespecialiseerd in hand- en polsklachten en sportgerelateerde aandoeningen. Verder kan je bij haar uitstekend terecht met artrose, reuma, osteoporose, diabetes en duizeligheidsklachten. Ook geeft ze valtrainingen. Ze is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Utrecht (HvU), tot ESP sportfysiotherapeut in Gennep (Nexus) en in medical taping. Zij is ook redacteur van ‘Orthopedische Casuïstiek’. Aangesloten bij Handennetwerk Nijmegen, Handennetwerk Arnhem, ArtroseZorgnet, ArtritisZorgnet en ReumanetNL.
BIG: 79913582204
JACQUELINE VAN DE BERG
JACQUELINE VAN DE BERGFysiotherapeut
Werkzaam op: maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag. Jacqueline is allround fysiotherapeut met veel ervaring in de ouderenzorg, ze begeleidt cliënten met de ziekte van Parkinson en cliënten die een oncologische behandeling hebben ondergaan. Ze is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Breda (AVANS). Aangesloten bij Geriatrie Fysiotherapie Regio Nijmegen, ParkinsonNet, CVA Netwerk Nijmegen, ReumanetNL, OncoNet en Oncologie Netwerk Zuid Gelderland.
BIG: 59909588604
MAUD DUIJZINGS
MAUD DUIJZINGSFysiotherapeut
Werkzaam op: dinsdag en vrijdag.
Maud is allround fysiotherapeut en richt zich op de oudere patiënten. Ze werkt hiernaast ook op het revalidatie- en herstelcentrum van de ZZG Zorggroep. Ze is opgeleid tot algemeen fysiotherapeut in Nijmegen (HAN).
BIG: 49931296304

Maak een afspraak

Wilt u graag behandeld worden door een van onze therapeuten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.